Aanmaning bundels

Wat zijn aanmaning bundels?

Bundels zijn gegroepeerde aanmaningen. Stel u heeft 3 aanmaningen tegelijk openstaan aan 1 relatie, dan kunt u deze als bundel versturen. Uw relatie krijgt dan 1 e-mail met daarin de details van alle openstaande facturen.

Hoe kan ik aanmaningen als bundel versturen?

Aanmaningen als bundel versturen kunt u doen vanuit het Te versturen tabblad onder de knop Versturen / bekijken. U kunt zelf de aanmaningen selecteren welke u wilt versturen als bundel, of u kunt alle openstaande aanmaningen versturen als bundels.

Hoe gaat Silvasoft om met mijn aanmaningen profiel?

Als u kiest voor gebundeld versturen, maar er voor een specifieke relatie maar 1 aanmaning is, dan wordt de aanmaning verstuurd volgens de instellingen in bij uw aanmaningen profielen (Facturatie > Instellingen > Aanmaning instellingen > Aanmaningen profiel).

Komt een relatie echter meerdere keren voor in de lijst met aanmaningen (ook al zijn de aanmaningen in verschillende fases), dan worden deze aanmaningen gebundeld en wordt er slechts 1 e-mail gestuurd met 1 bijlage.

Aanmaning bundel document en e-mail templates

Deze e-mail en bijlage kunt u zelf configureren (Facturatie > Instellingen > Aanmaning instellingen > Aanmaningen bundel).

mceclip0.png

Een aanmaningen bundel document en e-mail template maakt u op eenzelfde manier als bij een reguliere template.

E-mail template aanmaningen bundel

Het grootste verschil tussen een reguliere e-mail template en de aanmaning e-mail template zijn het aantal beschikbare tokens.

mceclip0.png

Met token %Factuurnummers% kunt u alle factuurnummers in de bundel tonen. Met %FactuurnummersEnDatum% kunt u hetzelfde tonen maar ook bet de bijbehorende datums in dd-mm-yyyy format.

Document template aanmaningen bundel

Het grootste verschil tussen een reguliere aanmaningen template is dat op de aanmaning bundel document template verwezen wordt naar de gekoppelde facturen.

mceclip2.png

Dit wordt dan in de regel tabel als volgt getoond:

mceclip3.png

Elke opvolgende regel is dus een aparte factuur bij deze relatie die in deze bundeling is opgenomen.

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag