Foutmeldingen Mollie betaallink koppeling

U kunt Mollie koppelen aan Silvasoft met onze Mollie betaallink add-on. U kunt tijdens het koppelen of het aanpassen van uw instellingen één of meerdere foutmeldingen tegenkomen.

In dit artikel worden deze foutmeldingen toegelicht inclusief oplossing. Uiteraard kunt u zich met aanvullende vragen wenden tot onze support!

Foutmeldingen op hoofddashboard Silvasoft

Onderstaande foutmeldingen kunnen als melding op uw hoofddashboard verschijnen. 


Controleer de verzonden facturen en de gebruikte document- en/of e-mailtemplates van facturen: 123,124

Ook zichtbaar via Facturatie > Instellingen > Mollie betaallink > Facturen met betaallink fout.

Oplossing: controleer of er een geldige koppeling is met Mollie. Zo nee, maak deze koppeling opnieuw en corrigeer de e-mail en factuurtemplates die gebruik maken van de Mollie tokens. Let hierbij op dat de betaallink instellingen compleet ingevuld zijn!


Fout in Mollie betaallinkinstellingen van administratie. 

Ook zichtbaar via Facturatie > Instellingen > Mollie betaallink > Ontkoppelde betaallinkinstellingen.

Oplossing: controleer of er een geldige koppeling is met Mollie. Zo nee, maak deze koppeling opnieuw. Zo ja, controleer bij uw algemene instellingen of alles gevuld is.


Fout in Mollie betaallinkinstellingen van e-mailtemplate. 

Ook zichtbaar via Facturatie > Instellingen > Mollie betaallink > Ontkoppelde betaallinkinstellingen.

Oplossing: controleer of er een geldige koppeling is met Mollie. Zo nee, maak deze koppeling opnieuw. Zo ja, open dan de bijbehorende template en zorg dat de instellingen compleet zijn.


Fout in Mollie betaallinkinstellingen van documenttemplate. 

Ook zichtbaar via Facturatie > Instellingen > Mollie betaallink > Ontkoppelde betaallinkinstellingen.

Oplossing: controleer of er een geldige koppeling is met Mollie. Zo nee, maak deze koppeling aan. Zo ja, open dan de bijbehorende template en zorg dat de instellingen compleet zijn.

Foutmeldingen tijdens het maken van de Mollie koppeling

Er was een bestaande koppeling "Omschrijving koppeling" tussen de organisatie waarmee u koppelt in Mollie en Silvasoft. Deze koppeling is gedeactiveerd. 

Hier heeft u een bestaande koppeling bij dezelfde organisatie voor de tweede keer geprobeerd aan te maken. Daardoor is de oude koppeling gedeactiveerd. 

Oplossing: de koppelingen met de vermelde templates zouden zijn omgevallen. Kijk in uw administraties waarbij u de Mollie add-on gebruikt na of de factuur- en e-mailtemplates nog correct ingesteld staan, anders dient u opnieuw correct te koppelen. 

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag