Koppeling OutSmart met Silvasoft

Silvasoft biedt in samenwerking met OutSmart een koppeling aan voor werkbonnen. Met OutSmart  kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en beheren via de OutSmart app en deze werkbon wordt als concept factuur naar Silvasoft doorgestuurd.

Uitleg over de koppeling

De OutSmart app is de digitale oplossing voor de welbekende papieren werkbon en wordt voornamelijk gebruikt door het personeel in de buitendienst. Met de OutSmart app kan de buitendienst gemakkelijk zijn agenda en werkbonnen inzien, aanmaken, bewerken en beheren. Én kunnen gewerkte uren gemakkelijk geregistreerd worden.

Via de koppeling worden relevante gegevens per kwartier gesynchroniseerd tussen de beide systemen. Dat wil zeggen dat gegevens die ingevoerd worden in het ene systeem automatisch naar het andere systeem worden overgezet.

Het is ook mogelijk om handmatig gegevens te synchroniseren tussen de twee systemen.

De volgende gegevens worden gesynchroniseerd:

Importopties vanuit Silvasoft naar OutSmart

  • Klantgegevens, dit worden relaties binnen Outsmart
  • Producten, dit worden materialen binnen Outsmart
  • Orders, dit worden werkbonnen binnen Outsmart

Exportopties vanuit Outsmart naar Silvasoft

  • Compleet gemelde werkbonnen, dit worden automatisch conceptfacturen binnen Silvasoft
  • Nieuwe relaties, materialen en of uursoorten; deze data wordt uit de compleet gemelde werkbonnen gehaald en als deze nog niet in Silvasoft staan, worden deze automatisch aangemaakt.

De koppeling geeft de volgende voordelen:

  • Nooit meer kwijtgeraakte of onleesbare werkbonnen
  • Real-time verbindinng tussen binnen- en buitendienst
  • Snellere afwikkeling van werkbonnen en facturatie
  • Klok je uren met één tap op je OutSmart Apple Watch App

OutSmart Apps

Het OutSmart bestaat uit twee delen: het webaccount voor het personeel op kantoor en de app voor de buitendienstmedewerkers.

Het kantoorpersoneel zorgt ervoor dat het account goed is ingericht en plant de werkbonnen voor de monteur. De monteur kan in de app zijn ingeplande werkbonnen in zijn werkbonoverzicht terugvinden. Per klus registreert hij zijn materialen, gemaakte uren en vult hij de werkbon aan met eventuele formulieren of extra opmerkingen. Klus geklaard? Laat de werkbon direct ondertekenen door de klant en stuur deze met één knop richting kantoor. Op kantoor kan deze werkbon dan als gereed gemeld worden zodat deze wordt doorgestuurd naar Silvasoft.

Voor deze koppeling heeft u een abonnement bij OutSmart en een account in Silvasoft met minimaal de module Facturatie (+gratis CRM) nodig. De kosten voor OutSmart draagt u zelf af bij deze partij.

U kunt de koppeling aanschaffen via onze partner OutSmart, meer weten over deze koppeling en de prijzen? Klik hier.

Tip: voor specifieke vragen over deze koppeling, installatie of aanpassingen verwijs ik u graag door naar OutSmart.

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag