Koppeling Simple-Simon met Silvasoft

Silvasoft biedt in samenwerking met Simple-Simon een koppeling aan voor werkbonnen. Met Simple-Simon kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en beheren via hun Slimme Werkbon App en deze werkbon wordt als concept factuur naar Silvasoft doorgestuurd.

In de slimme Werkbon App maakt u de werkbon aan in Simons Kantoormodule en deze werkbon kan dan worden toegewezen aan een collega in het veld. De buitendienstmedewerker kan dan gemakkelijk in de Simon app werken aan de werkbon en eenvoudig reis- en werkuren registreren. Registreer ook gebruikte artikelen, neem foto’s, vul checklists in en vraag de handtekening van de klant (er kan zowel on- als offline worden gewerkt in de app). 

De Simons Kantoormodule en de Simon App synchroniseren real-time waardoor de kantoormedewerkers direct een werkbon kunnen plannen of bewerken, waardoor de buitendienstmedewerkers altijd de meest recente informatie tot zijn beschikking heeft.

Zodra de werkbon gereed is gemeld en gearchiveerd in Simon app staat deze binnen 5 minuten als conceptfactuur in Silvasoft. Heeft u deze concept factuur in Silvasoft gecontroleerd kan u de factuur definitief inboeken en eventueel versturen naar de klant.

De koppeling geeft de volgende voordelen:

  • Factureer sneller en maak minder fouten.
  • Simon haalt al je klanten, artikelen en/of orders op uit Silvasoft en maakt deze direct beschikbaar in Simon (Silvasoft is leidend voor klanten en artikelen).
  • Je werkbon handel je af in Simple-Simon, de gearchiveerde werkbonnen worden automatisch terug gestuurd als een concept factuur.
  • Werkbon gereed? > 5 minuten later kan de factuur al verstuurd worden naar de klant.
  • Maak werkbonnen verwerken simpel, het bespaart direct tijd en geld!
  • Eenvoudig zelf te regelen, binnen 5 minuten is je koppeling gereed.

Voor deze koppeling heeft u een abonnement bij Simple-Simon en een account in Silvasoft met minimaal de module Facturatie (+gratis CRM) nodig. De kosten voor Simple-Simon draagt u zelf af bij deze partij.

U kunt de koppeling aanschaffen via onze partner Simple-Simon, meer weten over deze koppeling? Klik hier.

Tip: voor specifieke vragen over deze koppeling, installatie of aanpassingen verwijs ik u graag door naar Simple-Simon.

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag