Koppeling iZettle met Silvasoft (via Winkelbouding.nl)

Silvasoft biedt in samenwerking met Winkelboekhouding een kassa koppeling aan voor iZettle. Met deze koppeling kan u bonnen automatisch laten doorsturen naar Silvasoft als verkoopfactuur of verkoopboeking, dit gebeurt per dagomzet of individuele bonnen. De koppeling haalt gedurende de dag de bonnen op uit het iZettle kassasysteem en stuurt deze door naar Silvasoft.

Let op: verkopen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. wilt u dat verkopen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met Winkelboekhouding op.

De koppeling voegt de dagomzet toe als verzamelfactuur, het is niet mogelijk om deze als memoriaal boeking door te zetten.

Met deze plugin profiteert u van:

  • Automatisch boekhouden voor uw iZettle kassasysteem!
  • Uw iZettle bonnen / dagomzet automatisch als verkoopfacturen of verkoopboeking in Silvasoft.
  • Uw klanten worden automatisch bewaard in het Silvasoft CRM.
  • Koppeling met de Silvasoft module “Product- en voorraadbeheer”.

Voor deze koppeling heeft u een kassasysteem bij iZettle nodig, abonnement bij Winkelboekhouding en een account in Silvasoft. De kosten voor Winkelboekhouding en iZettle kassasysteem draagt u zelf af bij deze twee partijen.

U kunt de koppeling aanschaffen via onze partner Winkelboekhouding, meer weten over deze koppeling? Klik hier.

Tip: voor specifieke vragen over deze koppeling, installatie of aanpassingen verwijs ik u graag door naar Webwinkelfacturen

 

 

 

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag