Dupliceren of kopiëren van een product

Het is mogelijk om een product te dupliceren of kopiëren dit doet u via de module Producten, via de Product instellingen in deze module kan u ook van te voren aangeven welke informatie u wel of niet wilt dupliceren bij het kopiëren van een product.

Instellen van de Product instellingen voor het kopiëren 

Voor het instellen van de gegevens welke gekopieerd moeten worden bij een product gaat u naar het menu Producten > Instellingen > Productoverzicht > Product kopiëren. Hier kan u aangegeven welke informatie gekopieerd (indien beschikbaar op product niveau) moet worden kopieert naar het nieuwe product. Hierbij kan u denken de volgende opties: Batches, Verkoopprijzen, Magazijnen, product foto's, Eigen velden, Korting, e.d. 

mceclip0.png

 * Bij een aantal opties kan u op het i-tje klikken voor meer informatie.

Het product kopiëren / dupliceren 

Het kopiëren of dupliceren van een product werkt als volgt, u gaat naar het menu Producten > Producten en voorraad en selecteert in het overzicht het product dat uw wilt kopiëren of dupliceren. Druk nu op de knop 'Meer acties' en daarna op 'Kopiëren'. 

Het product wordt nu gekopieerd en het gekopieerde product wordt geopend en u komt in het scherm Nieuw product waarbij u alle productinformatie kan aanvullen / toevoegen in de verschillende tabbladen. Voor het Opslaan van het product klikt u op Opslaan & sluiten.

 

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag