Kan ik een losse tabel op een factuur of offerte een achtergrond kleur of afwijkende stijl geven?

FAQ antwoord

Een tabel die u los toevoegt aan een document template (dus niet de documentregel tabel) kunt u stileren middels CSS.

Allereerst voegt u deze toe met de tabel knop:

Daarna kunt u middels tabblad Geavanceerd onder veld Stijl de CSS stijl toepassen die u wilt gebruiken:

Voor voorbeelden en meer informatie om een CSS stijl te kunnen toepassen kunt u de volgende handleiding vinden op W3 Schools: CSS Styling Tables (externe link).

Let op: voor bestaande tabellen kunt u door met de rechtermuisknop op deze tabel te klikken de Tabeleigenschappen terug openen om dit ook te kunnen benaderen.