Kan ik een leverdatum invullen op een offerte of order?

Dat is zeker mogelijk, hiervoor zijn twee opties aanwezig bij de offerte of order. U kan een levertijd invullen voor alle regels welke aanwezig zijn in de offerte of order of u kan per regel een eigen leverdatum instellen. 

Optie 1 verwerkt u in het nieuw / bewerkt scherm in het veld 'Levertijd (dagen)', hier vult u het aantal dagen in totdat de producten / diensten geleverd moet worden. Deze datum wordt dan automatisch verwerkt bij alle aanwezige regels.

Bij optie 2 kan u voor iedere regel een leverdatum invullen, dit doet u in het Bewerk regel scherm en klik op 'Meer instellingen tonen' in het veld 'Leverdatum'.

De levertijd / leverdatum zal op de offerte of order worden getoond als extra kolom bij de order- of offerte regels. Deze kolom dient u wel aan te zetten in uw template. Dit doet u door uw template te openen in de documentbuilder en u gaat naar order- of offerte regels, klik op 'Wijzigen' en bij Tabel kolommen kan u nu een extra kolom toevoegen (+ kolom toevoegen). Nu komt u in het Regelkolom nieuw / bewerken scherm, hier kan u dan de kolom een titel geven (bijvoorbeeld Leverdatum) en bij 'Te tonen data in kolom selecteert u 'Leverdatum' vul de Breedte van de kolom in en geef aan hoe u de tekst wil uitlijnen en klik op 'Opslaan'.

* Zorg dat de totale breedte van de Tabel kolommen altijd 100 (%) is.

 

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag