Aan de slag met de module Product- & voorraadbeheer

Maakt u gebruik van de module Facturatie en/of module Sales?

Dan heeft u toegang tot de module Producten. Ook kunt u de uitgebreide Product- & voorraadbeheer afnemen. Ook kunt u de functionaliteit uitbreiden met gespecialiseerde (optionele) add-ons.

Aan de hand van onze documentatie kunt u snel aan de slag met het beheren van uw producten en voorraad. We hebben diverse handleidingen geschreven om u zo snel mogelijk op weg te helpen!

Product- & voorraadbeheer in het kort

Voeg eenvoudig uw producten catalogus toe, losse producten- of diensten, verzamelproducten en optioneel batch- en serienummers aan deze producten- of diensten.

Bij producten kunt u verschillende velden instellen, hiermee kunt u kortingen en prijslijsten ingeven. Ook kunt u eigen velden gebruiken om een magazijn locatie inzichtelijk te maken op een pakbon, en uw producten in categorieën indelen.

U kunt eenvoudig uw voorraad beheren, inkooporders aanmaken en (automatisch) doorsturen aan uw leveranciers.

Met de rapportages in de module Product- & voorraadbeheer kunt u uw (actuele) voorraad inzichtelijk maken, afnames per product inzichtelijk maken en meer.

Magazijnen en winkels (add-on)

Met de Magazijnen en winkels (add-on) is het mogelijk om magazijnen of winkels met schappen toe te voegen aan uw voorraadbeheersysteem.

Door deze add-on te gebruiken krijgt u de mogelijkheid om in te kopen per magazijn / schap, inkoopadviezen te genereren per magazijn / schap, verkopen per magazijn / schap, het aangeven van een minimale voorraad per magazijn / schap en nog veel meer!

Batch- en serienummers (add-on)

Met de Batch- en serienummers add-on kunt u batch- en serienummers toekennen aan producten- of diensten.

Hiermee kunt u o.a. bijhouden aan wie en wanneer een batch is verkocht (of ingekocht), werken met een minimale voorraad per batch- en serienummer en de inkoopadministratie features in Silvasoft!

Barcodescanner (add-on)

Met de Barcodescanner add-on kunt u producten in- en uit uw voorraad boeken met een handscanner, goederen in ontvangst nemen, in bulk voorraadmutaties doorvoeren en product labels maken!

De add-on kan zowel barcodes als QR codes scannen.

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag