Barcodescanner add-on

Add-ons zijn optionele features, hiermee haalt u nog meer uit uw Silvasoft administratie! Niet elke ondernemer heeft dezelfde behoeftes. Daarom kunt u met de add-ons zelf bepalen wat u wel of niet nodig heeft. Hiermee betaalt u niet teveel en blijft uw administratie gericht op de features die u echt gebruikt.

Met de Barcodescanner add-on kunt u producten in- en uit uw voorraad boeken met een handscanner, goederen in ontvangst nemen en in bulk voorraadmutaties doorvoeren. De add-on kan zowel barcodes als QR codes scannen.

Hoe kunt u de add-on activeren?

Alle gebruikers met de beheerdersrechten hebben toegang tot het add-ons scherm.

  1. Ga naar de module Beheer, klik daarna op Abonnementen & kosten,
  2. In dit scherm vindt u Uw abonnement (kosten) terug,
  3. Onder Add-ons & integraties vindt u alle beschikbare add-ons, aankomende add-ons en aanvullende integraties,
  4. Klik op op Add-on inschakelen bij Barcodescanner om deze voor uw administratie te activeren, en
  5. Uw gebruikers kunnen vervolgens uit- en inloggen om direct te kunnen werken met deze add-on!

Kosten van deze add-on

De add-on is tijdelijk gratis te gebruiken, omdat we deze zich nog in de open test fase bevindt. Zodra deze test fase is afgelopen zal deze add-on € 15,- per maand gaan kosten per 10 gebruikers. Dit zal tijdig worden aangekondigd!

Gebruik barcodescanner add-on

Nadat u de Barcodescanner add-on heeft ingeschakeld verschijnt er een nieuw menu item Barcodescanner. Dit item is zowel beschikbaar op de mobiele (APP) of desktop versie van Silvasoft. In de app kunt u vanuit het Barcodescanner app weergave werken.

De verdere werking van de add-on staat omschreven in de onderstaande documentatie. Nadat u of uw medewerker klaar is met scannen dan kunnen zij direct vanuit de app weergave Uitloggen.

Ondersteunde handscanners

De add-on werkt met elke Bluetooth handscanner, deze kunt u koppelen aan uw apparaat en gebruiken. U kunt ook met de camera van uw telefoon of tablet en via de Silvasoft APP de barcodes en QR codes scannen. Een losse handscanner werkt sneller, maar de camera van de telefoon kan gemakkelijk zijn omdat u dan maar één apparaat bij u hoeft te hebben!

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag