BTW percentage instellen voor verschillende EU landen in WooCommerce

Het is mogelijk om in de WooCommerce plug-in van Silvasoft voor verschillende EU landen een BTW percentage (code) in te stellen zodat de order of factuur met het correcte BTW percentage wordt doorgestuurd naar Silvasoft.

Het instellen van de verschillende BTW percentage doet u in de WooCommerce (Wordpress) omgeving. Als u bent ingelogd in deze omgeving dan ziet u links in de menu ‘Silvasoft’ staan, klik hierop en dan ziet u twee opties namelijk ‘Instellingen’ en ‘Log’. Kies nu voor ‘Instellingen’ en u komt op de instellingenpagina en scroll dan naar beneden tot u bij het gedeelte "(optioneel) Afwijkende btw-codes voor landen" komt. Hier kunt u dan voor verschillende Landen (landcodes) de Btw-percentages toevoegen en selecteert u in de kolom 'Silvasoft btw-code' de correcte btw-code zoals aanwezig in Silvasoft.

Zie "het screenshot" voor meer informatie:

78eb-27f1-5215-d93d8dcde85a.png

LET OP: deze instelling wordt enkel toegepast als het btw-percentage bij de orderregel ook daadwerkelijk overeenkomt met het ingestelde percentage. Dus je verkoopt aan een land bijvoorbeeld Duitsland (DE) en je koppelt daaraan een btw-code met 6%, dan zal die code alleen toegepast worden als het btw-percentage bij de regel (in de order / bestelling) ook 6% is.

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag