Welke standaard rapportages zijn beschikbaar?

Jaarlijkse klantenlisting (Intervat)

Beschikbaar voor Belgische gebruikers. De jaarlijkse klantenlisting is een verplichte aangifte die u als Belgische zelfstandige moet doen. Via dit rapport download u een kant-en-klaar XML bestand voor Intervat.

Saldo overzicht grootboekrekeningen en rubrieken

Kies zelf welke periode en welke rubrieken opgenomen moeten worden. Inclusief totaal optelling van alle saldo's per rubriek en sub-rubriek.

mceclip2.png

Saldo overzicht grootboekrekeningen en rubrieken (vergelijking per boekjaar of periodes)

Overzicht van saldo, credit en debet voor grootboekrekeningen en rubrieken. Met mogelijkheid tot vergelijken tussen boekjaren of eigen periodes.

mceclip3.png

Proefbalans

De proefbalans laat het totaal geboekte debet en creditbedrag zien per grootboekrekening. U kunt hiermee controleren of uw boekhouding onder aan de streep in "balans" is.

mceclip4.png

Proefbalans + Saldibalans

De proefbalans laat het totaal geboekte debet en creditbedrag zien per grootboekrekening. De saldibalans laat het debet- of creditsaldo zien per rekening.

mceclip5.png

Kolommenbalans (met eventueel beginbalans)

De kolommenbalans toont een saldibalans, de resultaatrekeningen (winst & verlies) en balansrekeningen (debet en credit) in verschillende kolommen. Optioneel kunt u een beginbalans tonen.

mceclip6.png

Grootboekkaart (saldo- en mutatieoverzicht per grootboekrekening)

Dit rapport toont per grootboekrekening een overzicht van alle grootboekmutaties (journaalpostregels). Inclusief een start- en eindsaldo voor de geselecteerde periode.

mceclip7.png

Ouderdomsanalyse debiteuren (klanten)

In de ouderdomsanalyse worden de openstaande verkoopfacturen ingedeeld op ouderdom. De ouderdom van een openstaande post is het aantal dagen tussen de huidige datum en de factuurdatum.

mceclip8.png

Ouderdomsanalyse crediteuren (leveranciers)

In de ouderdomsanalyse worden de openstaande inkoopfacturen ingedeeld op ouderdom. De ouderdom van een openstaande post is het aantal dagen tussen de huidige datum en de factuurdatum.

mceclip9.png

Overzicht grootboekmutaties (journaalpostregels)

Een uitgebreid overzicht van alle grootboekmutaties binnen het huidige boekjaar. Met aanvullende info zoals boeking, relatie, btw, etc. Inclusief uitgebreide sorteer- en zoekmogelijkheden.

mceclip10.png

Overzicht verkoopregels / factuurregels

Een overzicht van alle verkoopregels binnen het huidige boekjaar. Inclusief uitgebreide zoek- en sorteermogelijkheden.

mceclip11.png

Overzicht inkoopregels

Een overzicht van alle inkoopregels binnen het huidige boekjaar. Inclusief uitgebreide zoek- en sorteermogelijkheden.

mceclip12.png

Dagboek afdruk (boekingen en grootboekmutaties bij dagboek)

In dit rapport kiest u een dagboek en vervolgens worden alle boekingen en gekoppelde grootboekmutaties bij het dagboek getoond. Eigen sortering en periode selectie mogelijk.

mceclip13.png

Kostenplaatsen rapportage (omzet, kosten, saldo)

Omzet, kosten en saldo per kostenplaats. Inclusief aparte kolommen voor saldo's direct op de kostenplaats en totaalsaldo's als optelling van alle onderliggende kostenplaatsen.

mceclip14.png

Kostenplaats rapportage (boekingen)

Een overzicht van alle boekingen en het totaal geboekte saldo op een geselecteerde kostenplaats.

mceclip15.png

Verworpen uitgaven en fiscaal resultaat

Een rapportage van alle verworpen uitgaven (uitgaven die niet geheel fiscaal aftrekbaar zijn). Inclusief saldo telling van resultaat onderneming met en zonder verworpen uitgaven (fiscaal resultaat).

mceclip16.png

Afschrijvingstabel (rapportage voor afschrijvingen)

Een overzichtstabel van de afschrijvingen (en optioneel de onderliggende boekingen). Inclusief weergave van totaal afgeschreven bedrag, resterend bedrag en meer.

mceclip17.png

Auditfile financieel

Een complete XML export van het huidige boekjaar. Bevat alle boekingen, relaties en grootboekrekeningen.

Omzet overzicht per relatie, tussen bepaalde datums

Dit rapport laat per relatie zien wat de gerealiseerde omzet is in een bepaalde periode (zelf te bepalen). U kunt zelf kiezen welke relaties of CRM groepen opgenomen moeten worden in het rapport.

mceclip18.png

Omzet overzicht per relatie met vergelijking per boekjaar (optioneel tussen datums)

Dit rapport vergelijkt de omzet per relatie over meerdere boekjaren. Eigen periode selectie tevens mogelijk (bijvoorbeeld vergelijk januari 2022 met januari 2021).

mceclip18.png

Omzet en afname per land (optioneel per product)

In dit rapport kunt u per land de gerealiseerde omzet en aantal verkochte artikelen zien. Eventueel uitgesplitst per artikel. Ook te gebruiken als rapportage voor de MOSS regeling.

mceclip20.png

Verkochte producten in een periode aan meerdere relaties, uitgesplitst per product

Een lijst van afnames (verkopen) in een te selecteren periode met datum, aantal, verkoopprijs, klant en het verkochte product. Eigen klanten selectie mogelijk.

mceclip21.png

Verkochte producten in een periode aan een relatie, gegroepeerd per product

Een lijst van afnames (verkopen) in een te selecteren periode met de verkochte producten (aantal en omzet) aan een specifieke (zelf te kiezen) relatie.

mceclip22.png

Producten verkoop rapportage (afname, inkoop, omzet, marge)

Rapportage met verkochte producten, gerealiseerde omzet, inkoopkosten en marge binnen de opgegeven periode. Uitgesplitst per product.

mceclip23.png

Producten verkoop rapportage (afname, inkoop, omzet, marge) met vergelijking per boekjaar

Rapportage met verkochte producten, gerealiseerde omzet, inkoopkosten en marge binnen de opgegeven periode. Met mogelijkheid tot vergelijking meerdere boekjaren. Uitgesplitst per product.

mceclip24.png

Voorraadwaarde en voorraad (optioneel op datum)

Een voorraadwaarde overzicht inclusief totaaltelling van uw producten op basis van de laatste inkoopprijs. Tevens mogelijkheid tot keuze historische datum voor historische voorraad en voorraadwaarde.

mceclip25.png

Voorraadmutaties per product

Kies tot maximaal 25 producten per export en genereer een lijst van alle voorraadmutaties bij het product.

mceclip26.png

Overzicht producten en voorraad

Een basis overzicht van alle producten inclusief actuele voorraad. Tip: voor een uitgebreid product overzicht (inclusief Excel export mogelijkheid), zie menu: Producten > Producten & voorraad.

mceclip27.png

Overzicht batch/serienummers met vervaldatum

Een overzicht van alle batch- en serienummers met voorraad, vervaldatum en uitgebreide sorteer- en filtermogelijkheden. Inclusief de mogelijkheid tot het afschrijven van voorraad.

mceclip28.png

Overzicht product verkoopprijzen

Een overzicht van alle verkoopprijzen van alle producten met vermelding van prijsgroep. Inclusief mogelijkheid tot snel bewerken van de verkoopprijs.

mceclip29.png

Overzicht product inkoopprijzen

Een overzicht van alle inkoopprijzen van alle producten met vermelding van leverancier en meest recente inkoopprijs per leverancier. Inclusief mogelijkheid tot snel bewerken van de inkoopprijs.

mceclip30.png

Urenregistratie rapportage voor uren gewerkt, overwerk en te weinig gewerkt per medewerker

Dit rapport toont per medewerker het aantal uren gewerkt, overgewerkt en te weinig gewerkt in een periode. Er wordt rekening gehouden met de geconfigureerde dienstregeling per medewerker.

mceclip31.png

Urenregistratie rapportage (gewogen) voor uitgebreide dienstregeling

Indien u uitgebreide dienstregelingen gebruikt kunt u dit rapport gebruiken voor een overzicht van gewerkte uren en gewogen uren binnen de dienstregeling.

mceclip33.png

Urenregistratie rapportage voor facturabele uren en bezettingsgraad

Overzicht per medewerker van gewerkte uren, facturabele uren, overwerk, niet facturabele uren en eventuele omzet op basis van verkooptarief binnen project/fase.

mceclip32.png

Was dit artikel nuttig?

Uw antwoord niet gevonden?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Stel nu uw vraag